Velkommen til Myrland hytteeierforenings hjemmeside

Velkommen til vår nye hjemmeside! Vi ønsker via denne å holde dere informert om det som kan være av interesse og ha betydning for oss som har hytte på Myrland. 

For at hjemmesiden skal bli best mulig, oppfordrer vi alle medlemmer til å være aktive og skrive. Vi har lagt til rette for at dette skal være enkelt.

Du kan kontakte oss via fanen: KONTAKT

Dersom du trenger skyss eller ønsker å tilby skyss bruker du fanen: KOMPISKJØRING

Om du har saker og ting du ønsker å selge eller gi bort eller du har behov for, bruker du fanen: KJØP OG SALG

Det vi har store forventninger til er SISTE NYTT FRA BRUKERNE.

Bruk denne flittig. Skriv turhistorier eller forslag til turer, gjerne med bilde. Turhistoriene vil bli overført automatisk til fanen: TURHISTORIER. På denne måten vil vi etterhvert få et arkiv over mange spennende turer til felles glede.

Andre saker, som ihvertfall Vestlendingene er opptatt av, er vær- og føreforhold på FV 50. Så dersom du nettopp har kjørt over kan du jo fortelle hvordan det var. Er du på Myrland kan du jo bare fortelle hvordan det er der akkurat nå, slik at vi som ikke har anledning å være der kan få høre om det.

Med andre ord ønsker vi at du skriver om saker du har på hjertet og som kan bidra til at alle som er her på Myrland får en best mulig fritids- og ferieopplevelse. Og da bruker du: SISTE NYTT FRA BRUKERNE.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Med vennlig hilsen

Styret i Myrland hytteeierforening

 

Værstasjon

Vi er igang med å få opp en værstasjon på Myrland slik at du til enhver tid kan holde deg oppdatert om værforholdene der oppe. Denne vil være klar om ikke lenge - følg med..............

Administrator og redaktør for hjemmesiden

Ivar Berge