Takk for dugnadsinnsatsen!

Takk til alle som deltok på dugnadene lørdag 3. og 10. oktober. Det møtte hhv. 14 og 13 personer til de to lørdagene. Oppmøtet var således noe dårligere enn ved de siste års dugnader og det var litt skuffende.

De fremmøtte kunne heldigvis glede seg over godt arbeidsvær med sol og klar høstluft i tillegg til stor felles arbeidsinnsats! 

Lørdag den 3. ble det ryddet ny bred nedfart fra Flyløypa til flaten inne ved Minnestølen. Løypen er lagt i fine  kurver nederst i lia slik at det blir noe mindre krevende å ta seg ned den lange nedfarten fra Flyfjellet. 

Den 10. ble løypen fra Garlikrysset og helt inn til Minnestølen ryddet. Også her ble trasséen utvidet og mengder av vier- og einerkratt mm. fikk unngjelde. 

 

Dugnadsgjengen 10. oktober.

Noen fortjener en ekstra takk. Takk til Berit Heggland som serverte oss deilige nystekte skoleboller første dugnad og takk til Ingen Kilen som serverte like deilige nystekte kanelboller siste dugnad.

Til slutt en ekstra stor takk til “dugnadssjef” Reidar Heggland. Han har organisert dugnadene og begge dager lagt ned svært mye arbeid. I tillegg har han vært pådriver og hovedbidragsyter i arbeidet med den nye skibroen som er ferdigstillt over elva i Bygdeløypa nedenfor Myrland.

Nå nærmer vinteren seg på Myrland og slik så det ut på Sudndalsåsen fredag 2.oktober.

Vi gleder oss til fortsettelsen….

Mvh

Torgeir Bjerknes

Leder Myrland Hytteeierforening