TAKK FOR DUGNADSINNSATSEN!

Lørdag den 5. oktober, 6 minusgrader. Helt hvitt på bakken. Morgenkaffe, termos, niste, en liten sekk. Og sola stråler, ingen skyer. Sjekker motorsaga. Treffer 34 andre som er med på dugnad! Rekord! Alt er vel planlagt: Rydding ved Fv 50 mot Einset, rydding av ny og nydelig trasé ved Garli, rydding rundt hele Rishovdløypa, og langs Flyløypa forbi «Astruphytta». Trær til ved for alle som er med. Berit kommer med nydelige «klisseboller». Felles lunsj, latter og moro. Vi blir kjent. Så en økt til. Om kvelden er snøen vekk. Og det er Yst og Tyst på Kroa. Hyttefolk og bygdefolk, kroverten Ståle som tar godt imot! Med en fantastisk forteller: Kjetil Larsgard. Han driver Gurostølen sammen med Marianne. Det går i ost og lagring, smak og usmak, folk og fe.  Men først og fremst hva de har fått til i den prisbelønte Ostebygda. Med og uten mørkeredsel … Etterpå snakker vi sammen. Alle. Vi som ofte sitter der i hver vår hytte, eller i hvert vårt hus …. En uforglemmelig kveld! 

Påfølgende lørdag var det også dugnad. Alt er gjennomført. Alt er klart til vinteren. Og alle som deltok fikk enten ost eller avslag på Yst og Tyst. «Vi er vanvittig fornøyd, det var en sånn glød og glede i dugnadsarbeidet», sier dugnadsansvarlig Reidar Heggland. «Og samarbeidet med bygdefolket har fungert perfekt. Det samarbeidet er så utrolig viktig!»

Det kommer nye anledninger. Kanskje på Kroa? Kanskje i Påskerenn? Og helt sikkert på dugnad om et år. Også da skal vi gjøre noe sammen på kvelden!

Takk til alle dere som møtte opp, til Reidar for planlegging og gjennomføring, og til bygdefolk for entusiasme og samarbeid!

Vi minner om innbetaling til frivillig løypeavgift - VIPPS 127448 (kjøp og betal), anbefalt beløp pr hytte 2000 kr.

Til nye medlemmer: Medlemsavgift kr 300 innbetales til konto 8200.45.89676


Med ønske om en god skisesong!

Hilsen Knut, leder Myrland Hytteeierforening

 Dugnad 2019  Dugnad 2019
 Dugnad 2019  Dugnad 2019
 Dugnad 2019  Dugnad 2019
 Dugnad 2019