Brøyting av vei og tilsyn av hytter

Kjære gode hyttekolleger,

så blir det ikke hytte-påske i år. Men vi får vi håpe at myndighetene finner å kunne lempe på restriksjonene over påske. I tilfelle kan det bli fine helger og dager både i april og mai. 

Vi har snakket med Herman Rabbestøl som brøyter i vårt område. Han forteller han vil fortsette å brøyte for å holde veiene åpne. Det er på grunn av folk som kommer på dagsturer, tilsyn og oppfølging av ulikt slag. Og framfor alt på grunn av beredskap, som for eksempel brann. Det er også mye bedre å holde veiene åpne enn å skulle brøyte på nytt dersom det blir lempet på hytteforbudet. 

Leder for Skarvet Fjellgrend, Are Tvinnereim, forteller i en mail at deres «brøytemann», Stein Kåre Lerberg, vil holde øye med hyttene i området der han brøyter. Herman vil også holde øye med hyttene i området der han brøyter: Rabbestølvegen / Bøkkovegen / Myra / Løken. Han tar direkte kontakt med hytte-eiere eller med vårt styre dersom han ser noe det bør rapporteres om. 

Vi har navn, kontaktadresse og telefonnummer til våre medlemmer. Dersom du ikke er medlem kan du sende kontaktinformasjon til oss, og så registrerer vi det slik at vi eventuelt kan ta kontakt også med andre enn våre medlemmer. Det er viktig at vi får veiadressen til hytta. 

Med ønske om at vi snart sees på Myrland! 

Med hilsen, 

Styret