SUDNDALEN – LØYPEAVGIFT - REFERAT FRA HYTTEMØTE

Styret i Myrland Hytteeierforening samarbeider tett med andre velforeninger, Hol Kommune og ikke minst med Hallingskarvet Skiparadis. Se referat fra møte mellom disse foreningene og Hol Kommune hvor vi også deltok i link under.

Fra Hallingskarvet skiparadis har vi motttat følgende bekymringsmelding:

"Vårt område er unikt, med uberørt natur, fjellområder, seterlandskap og nærområder. Det er god dialog mellom fastboende og hytte-folk. Og Hallingskarvet Skiparadis (HSP) leverer stier og løyper med topp standard! 

Dette koster penger, og anleggsbransjens driftsutgifter øker nå dramatisk. Tilskudd fra kommunen, kombinert med innbetaling fra en del av dere brukere, strekker ikke til. Vi må bruke oppspart egenkapital for å opprettholde tilbudet. Og kassa vil etter hvert tømmes. Hva om løypekjøring reduseres eller stopper fordi ingen ser seg tjent med å kjøre løypemaskin for oss? Det vil gi stort fall i opplevelses- og eiendomsverdi.

Situasjonen er alvorlig. Men det er rundt 900 hytter i området. På vår FB-side er det 1800 følgere. Vi må få til et kollektivt løft. Hallingskarvet Skiparadis oppfordrer hytte- og hus-eiere til å betale en årlig sum – en løypeavgift – på kr. 1900. Turistvirksomheter i området bes også om å bidra.

Hallingskarvet Skiparadis, kontonr. 2333.22.61053 / Vipps 127448.

Med hilsen Styret i Hallingskarvet Skiparadis"

Styret i Myrland Hytteeierforening stiller seg bak denne oppfordring og ber om at våre medlemmer bidrar til å opprettholde de fantastiske løypene vi har på Myrland og omegn.

Referat hyttemøte 24-02-2024 Geilo Kulturhus PDF (1)