Husk å melde deg på til løypedugnad

Hei igjen!

Se også tidligere informasjon om høstens løypedugnad.
 
Det er gledelig å kunne fortelle at flere hyttenaboer allerede har "tyvstartet" dugnadsarbeidet både i det nye skileikområdet og den nye løypetraseen.

Det hadde vært fint om dere som er på fjellet og har tid og lyst (det er kjekt arbeid), vil fortsette "tyvstarten" på dugnaden.

Det nye skileikområdet finner dere ned til høyre for Bakko (sett fra Bakko). Lettest er det kanskje å komme dit ved å gå over  grasbakken der hvor Rundløypa krysser veien opp til Bakko. Dere går bort til hjørnet hvor skogen møter grasbakken og går så på skrå opp ca. 150 m til en stor åpen slette. Her er det to områder med felte trær som skal ryddes. (Det skal ikke felles flere trær).

Den nye løypetraseen finner dere ved å gå opp forbi Bakko. Traseen starter ca. 50 m før dere kommer til høyspentmastene. Trærne som skal felles og ryddes er merket med orange merkemaling. Det må være ca. 8 m bredde på løypetraseen.

Motorsag er nok det som duger for jobbene som skal gjøres. Husk godt med bensin og kjedeolje. Det kan også være lurt å ha med fil og kanskje ekstra kjede?  Trærne må sages så lavt nede som mulig.
 
En av grunnene til denne oppfordringen er at vi hittil har fått få påmeldinger til årets dugnad og det er en god del skog som må ryddes.

Dersom du kan delta på dugnaden og ennå ikke har gitt tilbakemelding blir vi glade for å høre fra deg enten pr mail (for de som har mottatt mail) eller telefon til Knut.

Hoveddugnaden for Hytteeierforeningen er lørdag 6. oktober.  Søndag 7. oktober blir det også dugnad og da sammen med Sudndalen Skileiklag. Oppmøte ved Bakko kl 10.00.
 
Vi håper å høre fra deg.

Hilsen
 
Knut og Ivar, leder og sekretær i  Myrland hytteeierforening 
Tlf Knut: 975 57 120