Kjekk dugnad

En ikke så stor, men særdeles effektiv gjeng stilte med motorsager og annet ryddeutstyr på Bakko kl 10.00 lørdag 6.oktober.  Etter en rask rådslagning ble vi enige om å konsentrere innsatsen mot den nye løypetraseen mellom Panorama og krysset inn mot Flyløypa.

Vi startet i vest, dvs. ved krysset inn mot Flyløypa, og fordelte oss i grupper med en "sagfører" og noen ryddejenter og - gutter. Arbeidet gikk unna med stor iver og innsats. Ved lunsj hadde vi allerede ryddet mer enn 300 m skog.

Dugadsgjengen samlet til velfortjent lunsj.

Det må nevnes spesielt at Gunn Ingfrid Sæle serverte nybakt kake til lunsjen. Den smakte fortreffelig og ikke en smule var igjen - tusen takk.

Etter lunsj fortsatte arbeidet med uforminsket innsatsvilje, men noen av motorsagene sluttet etterhvert å være samarbeidsvillige så effektiviteten gikk litt ned. Uansett vi fikk ryddet totalt ca. 500 - 600 m.

Alle var begeistret for den nye løypetraseen som vi gleder oss til å kunne ta i bruk. Slik dugnad er kjekt arbeid. Vi blir kjent med nye folk og får massevis av frisk god fjelluft.

Det gjenstår fortsatt noen hundre meter å rydde så det oppfordres til alle å fortsette arbeidet. Traseen er merket med orange merkemaling. 

Søndag 7.oktober stilte en glad gjeng fra Sudndalen Skileiklag. De valgte å starte arbeidet med å rydde i det nye skileikområdet. 

På bildet ser dere barna Hedda, Tuva, Tonje, Live, Nora og Guro. Sammen med  barna: Hans Petter, Kjersti, Gunn Reidunn og godt gjemt bak hansken til Hans Petter skimtes Else Karin.